субота, 27 липня 2024 р.

 БІБЛІОЛІТО!

Літо – особливий період у житті дітей. Під час літніх канікул є багато вільного часу для відпочинку, веселощів та пригод. А який же відпочинок без книги? Літо з книгою – це цікава, незабутня подорож у чарівний світ книжкової країни.
До вашої уваги мульткалейдоскоп "Мультфільми за творами дитячих письменників"



четвер, 25 липня 2024 р.

Запах зілля з бабусиних долонь! 

До настання сезону холодів та застуд наша бібліотека презинтує виставку-експозицію «Запах зілля з бабусиних долонь». На виставці представлені книги лікарських рослин, а також зразки лікарських трав, які були зібрані на луках і в лісі нашого села. Тут можна побачити звіробій, чебрець, липу, м'яту, суницю лісову та інших лікарських рослин, що зустрічаються в нашій місцевості. До кожної рослини додається коротка характеристика,які хвороби лікує та як правильно приготувати настій чи відвар з лікарської сировини.
Будьте впевнені, що кожна ложка рослинного настою чи відвару- це неоціненний подарунок вашому організму у вигляді вітамінів, мінералів,органічних кислот та інших активних компонентів, які будуть стояти на сторожі вашого здоров’я протягом всього сезону холодів та застуд.








четвер, 18 липня 2024 р.

Відчиняє двері казка!

 Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я, найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Тож завітайте до бібліотеки!

В нашій бібліотеці проведено бібліокафе "Відчиняє двері казка" за участю самих найменших відвідувачів бібліотеки.










четвер, 11 липня 2024 р.

 Всесвітній день шоколаду!

Літні канікули у самому розпалі , але в нашій бібліотеці канікул немає. Навпаки створюємо всі умови для цікавого та змістовного дозвілля.

11 липня всі ласуни святкують смачне свято – Всесвітній день шоколаду. До вашої уваги шоко-дайджест «Солодка казка». Ви дізнаєтеся переглянувши відео-презинтацію про історію виникнення шоколаду, його чудодійні властивості, інші цікаві факти, а також ознайомитеся з літературою пов’язаноюз цими солодощами.

Тож, ласуйте шоколадом будь-де й будь-коли, самі чи з друзями, і він додасть вам життєвих сил, бадьорості та просто гарного настрою!

Твоя бібліотека запрошує!




 

четвер, 4 липня 2024 р.

Літературне знайомство

Я виріс серед співанок, та казок, та сопілок...

13 червня минуло 150 років з дня народження Марка Черемшини – видатного українського письменника і громадського діяча, адвоката, доктора права (до кінця життя захищав селян від свавілля влади).
Письменник у своїх творах створив яскраві, дивовижні образи людей з народу та показав колоритну панораму життя гуцульського села впродовж понад чверті століття.
До вашої уваги літературне знайомство "Я виріс серед співанок, та казок, та сопілок..."