середу, 8 травня 2019 р.

ШЛЯХАМИ МУЖНОСТІ І СЛАВИ.

Страшна війна минулого століття, пекуча рана, яка болить досі чи не в кожній родині України. Минають роки, відлітають у вічність… Більше півстоліття минуло з тієї тривожної ночі, коли замовкли останні постріли гармат, прийшов мир, настала тиша, за яку заплачено ціною життя мільйонів людей. Війна нагадує про себе тисячами обелісків і братських могил. Вони – святиня нашої пам’яті. І скільки б не минуло років і десятиліть від того недільного ранку, коли пролунало страшне слово „війна”, вони ніколи не принесуть спокою матерям, діти яких віддали найдорожче – життя у боротьбі з фашистськими загарбниками.
Сьогодні ми віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої Світової війни, хто віддав життя, щоб ми жили щасливо.
До Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Великолевадській сільській бібліотеці оформлено виставку-пам’ять «Шляхами мужності і слави».
Біля Обеліска Слави проведено мітинг та відправлено поминальну панахиду.
До Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Великолевадській сільській бібліотеці оформлено виставку-пам'ять "Шляхами мужності і слави".
Біля Обеліска Слави з нагоди Дня пам'яті і примирення проведено урочистий мітенг та відправлено поминальну панахиду.









Немає коментарів:

Дописати коментар