суботу, 26 листопада 2022 р.

 Гірка сповідь пшеничного колоска

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять жертв Голодомору 1932 – 1933 років. Кожен із нас переосмислює нашу історію, трагічні її сторінки, які примушують стискатися людські серця. Кажуть, що минуле не належить нікому зокрема. Воно – надбання нинішніх імайбутніх поколінь, бо саме їм належить винести з нього всі найсерйозніші уроки, щоб подібні людські трагедії не повторилися. Ніде і ніколи!
Цього року ми вшановуємо жертви сталінського геноциду в реаліях повномасштабної війни Росії проти України. Ми бачимо, що країна терорист не одноразово повторювала трагічні події минулого, але як і тоді, так і зараз український народ витримає усе, заради того, щоб жити у вільній, рідній Україні!
Сьогодні 26 листопада, о 16:00, долучіться до Загальнонаціональної хвилини мовчання. Де б ви не були – вдома, в будь-якому регіоні України чи за кордоном, ввечері 26 листопада потрібно запалити вогник у вікні як вияв скорботи за загиблими та віри в перемогу українців найближчим часом.
Пам’ятаємо злочин сталінського геноциду та його жертв. Єднаємося, тому що єдність є запорукою нашої перемоги. Тому ми вистоїмо й переможемо.
До вашої уваги бібліофреш «Гірка сповідь пшеничного колоска».



Немає коментарів:

Дописати коментар