суботу, 14 травня 2022 р.

 СІМ'Я СВЯТА ПІД БОЖИМ ОКОМ НАЗАВЖДИ!

«З родини йде життя людини» – говорить народна мудрість. І це справді так. Як із струмочка починається ріка, так і життя починається з родини. Виховання у сім’ї є першоосновою розвитку дитини. Духовний вплив батьківського дому на її формування створюється завдяки щирій материнській ніжності, небагатослівній любові батька, домашньому теплу, затишку, захисту і сімейній злагоді. Наша дорога у життя, у великий світ починається з домівки, з материнського серця, від батьківського порогу. Через усе життя ми несемо в душі першу стежину дитинства, яка озивається в нашій пам’яті дзвоном чистих криниць, теплими та студеними росами, скрипом хвіртки, хатнім порогом, річкою, ставком, городом, обсадженими вербами.
Сім’я, родина, батьківщина – це єдині поняття. Людина до глибокої старості пов’язана з тією сім’єю, з якої вона вийшла, і все життя пов’язана із землею, де вона народилася і зросла. Куди б незакинула її доля, вона завжди подумки із своїм корінням. Як би ми високо не піднімали роль сім’ї, та нічого немає вищого від святої материнської любові. Мама… Джерело життя на землі. Серце матері благословенне і сповнене віри, любові, краси. ЇЇ помисли, молитва охороняють дитину протягом всього її життєвого шляху. Недарма народ каже: «Материнська любов і з морського дна дістане.»
Сім’я – це життєдайний осередок, що приводить людину на світ
Божий, плекає найвищу цінність людства – дітей, цвіт нації,
майбутнє народу, завдяки яким кожен батько і мати мають реальну можливість повторити та продовжити себе у своїх нащадках.
Злагоди, щастя вам, добробуту, всеохоплюючої любові, мирного неба і всіх благ. Нехай здійсняться всі ваші сонячні мрії. Хай радісним щебетом щебечуть ваші діти і світ щасливий іде їм назустріч.
Без роду немає народу. Нехай буде вічно традиційна українська
сім’я. Нехай буде вічним наш народ!










Немає коментарів:

Дописати коментар