понеділок, 1 квітня 2024 р.

 Макс Кідрук - сучасний письменник

Book-драйв

Сьогодні 1 квітня – 40 років від дня народження Максима Івановича Кідрука.
Макс Кідрук – письменник, відомий своєю любов’ю до подорожей та описами мандрівок у книгах. Також Кідрук став відкривачем кількох нових для української літератури жанрів: тревелог та технотрилер.
В нашій бібліотеці є книга Макса Кідрука «Зазирни у мої сни». Тож поспішаймо знайомитись з творчістю сучасного українського письменника.
Побачене описував у книжках «Подорож на Пуп Землі», «Любов і піраньї», «На Зеландію!», «Навіжені в Перу». У 2012 році Макс Кідрук став автором першого українського технотрилера – жанру, який поєднує елементи наукової фантастики, воєнної повісті та пригодницького роману й розповідає про взаємодію людини з технологіями.
Мандрівник, письменник, колумніст, патріот, популяризатор науки і подорожей, лектор, автор циклу науково-популярних лекцій QUANTUM, відданий фанат Metallica, In Flames та й всього якісного добротного року – це те, що не задумуючись можна говорити, якщо вас раптом запитають, хто такий Макс Кідрук. І, перевівши дух, можна ще додати, що це один з найперспективніших молодих українських письменників.



Немає коментарів:

Дописати коментар